Користење на сајтот Услови на употреба

Ова страница ви укажува на условите за користење на нашата веб страница www.frani-plast.com (нашиот сајт). Ве молиме внимателно прочитајте ги овие услови пред да почнете да го користете овој сајт. Со користење на нашиот сајт укажувате на тоа дека ги прифаќате овие услови на употреба и се согласувате да ги почитувате.

Ако не се согласувате со овие Услови на употреба, ве молиме да се воздржите од користење на нашиот сајт.

Овој веб сајт е сопственост на Франи Пласт ДООЕЛ со адреса на ул. 29 Ноември, бб 1484 Богданци, Република Македонија.
Франи Пласт ДООЕЛ може да ги измени или дополни овие одредби и услови во секое време. Секој пат кога ќе го користите нашиот сајт потврдувате дека сте ги прочитале, разбрале и се согласувате со овие Услови на употреба.

Пристап на нашиот сајт

Пристап до нашиот сајт е дозволено на времена основа, и ние го задржуваме правото да ги повлечиме или измениме услугите што ги дава без претходна најава. Ние нема да бидеме одговорни ако поради некоја причина нашиот сајт не е достапен во секое време или период. Ние можеме да го ограничиме пристапот до одредени делови или во целост.

Вие самите сте одговорни за одлуките на сите договори неопходни за да имате пристап до нашиот сајт. Вие исто така се одговорни за обезбедување дека сите лица кои имаат пристап до нашиот сајт преку вашата интернет конекција се свесни за овие услови, и дека тие се во согласуват со нив.

Наша цел е да го ажурираме нашиот сајт редовно, и може да се промени материјалот во секое време. Ако се појави потреба можеме да го одложиме пристапот до нашиот сајт или да го затвориме на неопределено време. Секое од материјалот на нашиот сајт може да се застарени во било кое дадено време, ние не сме обврзени да го ажурираме таквиот материјал. Франи Пласт ДООЕЛ не прифаќа било каква одговорност за било каква грешка, пропуст или неуспехот да се ажурираат таквите информации.

Колачиња

Колачето е мал фајл кој бара дозвола да биде поставен на хард дискот од вашиот компјутер. Колачињата ни помагат да ви обезбедиме подобро искуство на нашиот сајт, ни помагат да следиме кои делови ги посетувате. Колачињата во никој случај не ни дават пристап до вашиот компјутер или какви било информации за вас, освен податоци кои ќе изберете да ги споделите со нас.

Можете да изберете да ги прифатете или да ги одбиете (со исклучување во вашиот пребарувач). Доколку ги одбиете може да бидете спречени во целосниот пристап до веб страницата.

Право на илектуална сопственост

Ние сме сопственици на објавениот материјал и сите содржини. Можете да ги користите објавените содржини за ваша некомерцијална употреба и се согласувате истите да не ги изменувате, и да ги репродуцирате и објавувате делумо или во целост без претходна согласност.

Ограничување на одговорноста

Материјалот прикажани на нашиот сајт се обезбедува без какви било гаранции, услови или гаранции за неговата точност. До степен дозволен со закон,
Сите услови, гаранции и други услови кои инаку би можеле да се подразбира со статут, обичајно право или правото на еднаквост;
Одговорност за било какви директни, индиректни или последователни губење или оштетување направени од страна на секој корисник во врска со нашиот сајт или во врска со користењето, неможноста да се користи, или на резултатите од користењето на нашиот сајт, веб-сајтови поврзани на него и сите материјали објавени на него.

Линкови до трети страни

Овој веб-сајт може да содржи линкови до други веб-сајтови на трети цтрани, за кои ние не сме одговорни и не ги одобруваме содржините или мислењата искажени во нив. Не можеме да гарантираме дека овие линкови ќе работат сите на време како ние немаме контрола над достапноста на страници хостирани во веб-страници на трети лица. Ние не прифаќаме никаква одговорност за нив или за било каква загуба или штета кои можат да произлезат од користењето на нив. Сите линкови од трети страни се предвидени само за ваша информација.

Лични податоци

Со користење на нашиот сајт, Вие се согласувате на собирање и употреба на вашите лични информации, како што е утврдено во нашата Политика на приватност. Сите лични податоци кои ни ги доставувате преку нашиот сајт ќе се користи само од нас за подобрување на услугите што ги обезбедуваме за вас. Ние нема да ги користиме вашите лични податоци да ви овожможат било накви несакани пораки или информации. Ниту пак ќе делиме такви податоци со трети лица.